veel gestelde vragen

º
vragen

Kunt u uw hond niet meenemen op de aangevraagde datum? Dat kan. ikk plan graag een nieuwe afspraak voor je in! Heeft u de afspraak niet 24 uur van te voren afgezegt/gewijzigd? Dan breng ik 50% van de kosten in rekening. Bij een no-show brengen wij het volledige bedrag van de afspraak in rekening.

De garantie strekt zich niet verder uit dan het opnieuw w uitvoeren van een soortgelijke behandeling als deze onjuist is uitgevoerd. bij klachten meld dit binnen 48 uur bij de trimsalon. Alleen dan hebben ze enige waarden.

Je kunt alleen betalen doormiddel van een betaalverzoek (tikkie) of contant afrekenen.

Fotos/videos van je hond kunnen worden geplaatst op sociale media. Als je dit niet wilt laat dit dan alsjeblieft voor de behandeling weten. 

Nee! Veel dierziektes zijn besmettelijk en ik wil voorkomen dat andere honden ook ziek worden.

ik scheer de vacht niet altijd meteen kort, maar ik werk altijd in het belang en gezondheid van de hond. Mocht het een te pijnlijk en langdurig proces zijn om de hond te ontwarren. Met uw toestemming zal ik de hond altijd kort scheren. Extra kosten zijn 1,- per minuut

Dit hangt af van het onderhoud dat u thuis doet, het vacht type van uw dier, maar ook factoren als leeftijd, ziekte, castratie etc. ik hanteer de volgende richtlijnen;  

  • Poedel en knip/scheer vachten:  4-8 keer per jaar.
  • Ruw harige vacht: 2-4 per jaar.
  • Wol vacht: 4-6 keer per jaar.
'T GOUDEN POOTJE

Trimmen met liefde

Ervaar de zachte en liefdevolle verzorging van je hond bij ‘T GOUDEN POOTJE. ik zorg ervoor dat uw harige vriend met zorg en vriendelijkheid wordt verwend. De speelse interactie zorgt voor een stressvrije omgeving, waardoor het trimmen een gelukkig moment wordt voor uw hond. We spelen in op individuele behoeften en garanderen een comfortabele ervaring. Ontdek verzorging die verder gaat dan esthetiek, waar genegenheid en zachtheid de boventoon voeren. Verwen uw hond met uitzonderlijke zorg – boek nu!”