• Graag uw hond aangelijnd brengen.
  • Zorg er alstublieft voor dat uw hond niet op volle maag behandeld wordt. Omdat de behandeling een paar uur kan duren is het van groot belang dat de hond van te voren zijn behoeftes gedaan heeft.
  • Als u de hond zelf wilt wassen, doe dat dan alstublieft na de behadeling en niet ervoor. Klitten zijn anders nagenoeg onmogelijk te verwijderen
  • indien u weet dat uw hond ergens agressief op kan reageren, zou ik het heel fijn vinden als u mij dit op voorhand vertelt

meldt dit, indien mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren, zodat ik het gat nog op kan vullen. Zo voorkomt u dat er onnodig kosten in rekening worden gebracht.

Er is tijd gereserveerd voor uw hond en ik werk soms met een strak schema. Indien u minder dan een kwartier te laat bent, kunt u uw dier nog brengen. Als u meer dan een kwartier te laat bent kan het zijn dat u hond niet meer getrimd kan worden. In principe heb ik er begrip voor dat er onverwachte dingen kunnen voorvallen, maar bij veelvuldige herhaling ben ik genoodzaakt het totaalbedrag in rekening te brengen. 

Bij herhaling van een vergeten afspraak wordt 100% van het totaalbedrag van de gemiste afspraak in rekening gebracht.

Nee! Veel ziektes bij dieren zijn besmettelijk en ik wil voorkomen dat andere honden ook ziek worden. 

ik scheer niet altijd gelijk de vacht kort, maar als ik werk altijd in het belang en de gezondheid van de hond. Mocht het een te pijnlijk en langdurig proces zijn om de hond te ontklitten. Zal ik altijd met uw toestemming de hond kort knippen/scheren.

ik verdoof geen honden. Mocht uw hond zonder verdoving anders niet te trimmen zijn. Verwijs ik u door na een dierenarts.

ik werk met blok tijden. deze kunt u vinden bij afspraak maken & contact.

Dit is afhankelijk van het onderhoud wat u thuis doet, de vachtsoort van uw dier, maar ook factoren zoals leeftijd, ziekte, castratie, etc. ik hanteer onderstaande richtlijnen;

  • Poedel- en inkortvachten: 4-8 maal per jaar
  • Ruwharige vachten: 2-4 maal per jaar
  • Spaniëlvachten: 4-6 maal per jaar.